Untitled Document

                                             


Perform Center pregătește, pentru prima dată în Romania, candidați pentru accederea pe Tabloul Ordinului Experţilor Internaţionali de la Geneva!


Începând din 1 noiembrie, Perform Center, în colaborare cu Ordinul Experţilor Internaţionali de la Geneva şi Institutul Experţilor Internaţionali de la Grenoble, vă oferă oportunitatea de a deveni parte a uneia dintre cele mai prestigioase asociaţii profesionale de pe glob : Ordinul Experţilor Internaţionali.
Ordinul Experţilor Internaţionali a fost fondat la Geneva şi este format din persoane de o excepţională probitate etică şi profesională, care îşi aduc contribuţia la construirea unui viitor mai bun pentru întreaga planetă prin participarea la misiuni specifice în toate colţurile lumii.
Experţii internaţionali sunt profesionişti consacraţi în domeniile lor de activitate, a căror experienţă şi expertiză sunt întrebuinţate în cadrul misiunilor Ordinului, desfăşurate alături de instituţii internaţionale ca Organizaţia Naţiunilor Unite, Banca Mondială, Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare, Fondul Monetar Internaţional.
Ordinul înregistrează peste 300 de membri, autorităţi recunoscute în domenii ca drept internaţional, audit financiar, tehnologia informaţiei şi telecomunicaţii, dezvoltare durabilă, fond funciar şi agricol, comunicare şi relaţii publice, agronomie, patrimoniu arhitectural, imobiliare etc.

În urma  negocierilor cu Institutul Experților Internaționali de la Grenoble și cu Ordinul Experților Internaționali de la Geneva , societatea Perform Center a obținut pentru România o ofertă care vizează obținerea  titlului și calității de expert internațional în domeniul  propriu de expertiză printr-un dosar de validare a CV-ului și a experienței profesionale : VAE .
Pot candida persoane cu minim 5 ani de experiență în domeniul lor de expertiză  și care  pot face dovada unor  realizări importante la nivelul pregătirii științifice și profesionale .
Candidații  vor completa dosarul VAE  și vor atașa toate documentele  cerute de juriu.
Cazierul judiciar este obligatoriu .
Costurile integrale sunt in valoare de 1980 de euro. Taxa  urmează să fie achitată integral la depunerea dosarului de candidatura .
În cazul respingerii  dosarului,  candidatului i se va restitui suma de 1480 de euro .
Acest program are  o durată limitată . Candidaturile se primesc până la data de 1 aprilie 2017.Beneficii
Candidaţii care vor primi titlul de Expert Internațional vor fi înscrişi în Tabloul Ordinului Experţilor  Internaţionali  de la Geneva,având astfel posibilitatea de a activa în mod curent în misiunile Ordinului din toată lumea.

Ordinul  Experţilor Internaționali de la Geneva eliberează pentru fiecare stagiar paşaportul de expert internaţional  în care vor fi înscrise  compențele recunoscute.


Candidații care vor deveni experți internaționali vor fi recunoscuți în toată lumea și vor fi remunerați corespunzător statutului dobândit.Persoanele interesate se pot adresa doamnei Gabriela Gabor , expert internațional, formator în cadrul Ordinului Experților Internaționali de la Geneva consultant și formator Perform Center.
Datele de contact :
Adresa mail : gaborgabiro@yahoo.fr
Telefon mobil : 0770255022