Prezentare Firmă

 

PerForm Center este o firmă tânără de training, înfiinţată ca urmare a identificării unor cerinţe majore de instruire la nivelul instituţiilor publice, în special la nivelul administraţiei publice locale. În calitate de promotor al educaţiei, firma noastră asigură cursanţilor săi un sistem eficient de pregătire bazat pe: programe de pregătire în profesii noi; lectori şi traineri profesionişti în practica şi teoria domeniilor de specializare, metode noi de predare, manuale şi suporturi de curs moderne conforme standardelor internaţionale de pregatire, bază materială de înaltă ţinută pentru susţinerea cursurilor în cele mai bune condiţii.

Echipa de traineri entuziaşti şi profesionişti, cu experienţă în consultanţă şi abordarea orientată spre rezultate vă propune: sesiuni deschise de training, programe personalizate de cursuri, seminarii, workshop-uri, schimburi de experienţă.

Training-ul este cea mai cunoscută strategie de îmbunătătire a performanţei profesionale. ,,Costurile nu sunt ceea ce cheltuim pentru pregatirea angajaţilor. Sunt ceea ce pierdem cu lipsa lor de pregătire. Astfel crestem, în loc să scădem." considerăm că este cea mai potrivită atitudine, beneficiile training-ului nemaitrebuind demonstrate.

PerForm Center este un model de management la nivelul unei organizaţii capabil să îmbunătăţească credibilitatea, performanţa şi calitatea serviciilor unei direcţii sau ale unei organizaţii. Ea abordează toate unităţile unei organizaţii într-un mod uniform, cu o singură abordare a managementului. Efectul sau asupra rezultatelor financiare ale organizaţiei este dublu: cheltuieli mai puţine datorită eşecurilor mai rare, şi un venit mai mare deoarece clienţii sunt mai mulţumiţi.

PerForm Center dispune de o sală în centrul Bucureştiului dotată cu tehnologie de ultimă oră unde se pot organiza work-shop-uri, seminarii, mese rotunde, etc. propuse de noi sau de clienţii noştri.

 

Lectorii Noştri

Trainerii noştrii abordează tematica cursurilor într-o manieră logică, analizând şi sintetizând informaţiile astfel încât acestea să reprezinte într-adevar un plus de cunoastere şi de valoare. Dispunem de pregătirea şi experienţa necesară pentru a vă pune la dispoziţie soluţia adecvată necesităţilor de training ale organizaţiei dumneavoastră.

Suntem convinşi că inteligenţa poate şi trebuie exploatată la toate nivelurile, fiind bunul cel mai profitabil al individului şi al organizaţiei. În acelaşi timp credem că informaţia este cu adevărat o sursă de inspiraţie şi venituri doar atunci când ea este bine structurată şi clar organizată. De aceea, lectorii noştri pun accentul nu atât pe cantitatea cunoştinţelor predate, cât pe calitatea sistematizării şi relaţionării lor eficiente. Astfel, dorim să susţinem programe de training care să determine nu doar eficientizarea şi sporirea performanţelor organizatiei, dar şi transformări în modul de gândire şi de acţiune al participanţilor, transformări care să fie vizibile atât în beneficiul organizaţiei cât şi al angajaţilor.

Ce Oferim?

Oferim profesioniştilor din cadrul organizaţiilor româneşti cunoşţinţe, abilităţi şi aptitudini necesare pentru a-şi actualiza, consolida şi îmbunătăţi performanţele profesionale. Livram cursuri multe şi diverse şi cei care au participat la ele au fost convinşi că sesiunile noastre le pot returna în mod real şi măsurabil investiţia în instruire. Punem la dispoziţie maximum de competenţă adunată în sute de sesiuni de instruire livrate.

Oferim organizaţiilor sprijin pentru:

  • a se adapta la schimbare şi a-şi menţine controlul asupra proceselor de schimbare
  • a-şi creste perfomanţa şi competitivitatea
  • a se dezvolta şi prospera

Programele înglobeaza experienţa celor 17 ani de aplicare a celor mai bune practici şi standarde educationale la nivel internaţional, oferind:

  • soluţii practice, mai degrabă decât abordări teoretice
  • cunoştinţele şi experienţa lectorilor săi, valoroşi experţi practicieni
  • gamă variată de cursuri scurte de perfecţionare